Horaris d’emissió

Tots els actes de la Festa Major Confinada seran en format virtual a través dels canals oficials de la festa i de la retransmissió pels Mitjans de Comunicació Públics (Canal Terrassa TV i Ràdio Municipal) a excepció de l’exposició dels grups de Cultura Popular al Recinte Firal i la Egara Week Race.

Divendres 03

18:00h

ENCESA DEL CIRI de Festa Major. Seguint la tradició, l’alcalde Jordi Ballart i el terrassenc Marc Galí, encendran el ciri.

20:00h

REPICADA DE CAMPANES de totes les esglésies de la ciutat, anunciant l’inici de la Festa Major.

Arribada del DRAC DE TERRASSA, des de la seva cova de Sant Llorenç, sobrevolant la ciutat. Etiqueteu les vostres imatges del drac a les xarxes socials amb el hashtag #johevisteldrac

   En directe pel cel de la ciutat i quan arribi al Raval per Canal Terrassa TV, Ràdio Municipal Terrassa i Instagram

Has vist el drac sobrevolant la ciutat?

Etiqueteu les vostres imatges del drac a les xarxes socials amb el hashtag #johevisteldrac

PREGÓ de Festa Major a càrrec de l’artista terrassenc Miki Nuñez.
La lectura del pregó disposarà d’intèrpret en llengua de signes catalana.

Descobriment del CAPGRÒS DE L’ANY. Un nou capgròs que passarà a formar part de la galeria de capgrossos de la ciutat. El capgròs ha estat realitzat i donat a la ciutat per l’artista terrassenc Jordi Grau.

Imatges d’arxiu de les BALLADES dels grups que participen en els actes d’Inici de Festa Major al raval de Montserrat amb la participació del Drac de Terrassa, Drac Infantil, Gegants de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Nans de Terrassa, l’Àliga de Terrassa i els Ministrils del Raval.

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

21:45h

Els Ministrils del Raval, en confinament, ens interpretaran el BALL DE L’ESTAPERA, per tal que tothom qui vulgui el pugui ballar des de casa seva. Comparteix el teu ball amb: #estaperaconfinada 

Els Diables de Terrassa llegiran els versots del RAVAL INFERNAL d’enguany en versió confinada.

Estàs preparat pels versots?

Aquest any que no ens podeu venir a visitar al Raval, Diables de Terrassa arribem a cadascú de vosaltres amb aquest Versots de confinament. I és que quan no podem cremar, el foc el traiem per la boca. Recordeu portar roba adient, barret, mocador i les sabates ben lligades per fer l’experiència més realista quan premeu el ‘play’. O els podeu veure en pijama. Ens és igual. Ens trobareu sempre a: www.diables.org

Diables de Terrassa

22:00h

Actuació solidària dins el programa Terrassa Vibra a l’hospital en streaming de SENSE SAL. El grup terrassenc ens farà un tastet de la seva proposta musical, tot convidant-vos a participar en la campanya solidària “La música ens cura. Pianos pels hospitals. 

Ja conèixes als Sense Sal?

Després de l’èxit del seu últim single “La Sortida” i havent passat pels millors festivals, la banda de Terrassa presentarà aquest 2020, noves cançons. En la línia d’un pop-folk festiu, Sense Sal ens deixa seduir per la música electrònica i els sons llatins.

Amb unes lletres carregades d’optimisme, menys contingudes, i que es veuen reforçades per un directe més que potent, el grup convida al públic a trobar el seu lloc al món.

Més informació a: sensesal.com

22:30h

El Canal Terrassa TV emetrà imatges d’arxiu de diferents Ravals Infernals d’anteriors festes majors. 

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

23:00h

Actuació solidària dins el programa Terrassa Vibra a l’hospital en streaming de MIKI NÚÑEZ. L’artista terrassenc ens farà un tastet de la seva proposta musical, tot convidant-vos a participar en la campanya solidària “La música ens cura. Pianos pels hospitals.

Ja conèixes a Miki Nuñez?

Miki Núñez és segurament, l’artista terrassenc més popular del moment. Participant d’Operación Triunfo en la seva edició del 2018 i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió 2019 amb la cançó «La venda».

El seu primer disc en solitari “Amuza” ha estat un dels treballs més exitosos del panorama estatal.

Més informació a: mikinunez.com

 

Dissabte 04

18h a 20h

Debat sobre la Festa Major: Història sobre la nostra Festa Major. Els actes tradicionals i de protocols amb representants dels grups de cultura popular.
El debat disposarà d’intèrpret en llengua de signes catalana.

   En directe per: Canal Terrassa TV i Ràdio Municipal Terrassa 

Alternant amb imatges de: La CERCAVILA. Pel Canal Terrassa TV, amb imatges d’arxiu veurem la cercavila amb la participació de tots els grups de cultura popular i tradicional catalana de Terrassa.

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

19:00h

El Jove Confinat per  streaming dins el programa Terrassa Vibra a l’hospital amb la participació de: David Sans, Jardín de Fàtima, Pangea, Marina Magaña, El Biri, Reverb, Noelia Ayesteram, El plan de Alberto i ImpostoresOrganitza: Consell Local de Joves

Segueix l’emissió a: les xarxes del Consell Local de Joves

22:00h

Actuació solidària dins el programa Terrassa Vibra a l’hospital en streaming de MABEL FLORES. El grup terrassenc ens farà un tastet de la seva proposta musical, tot convidant-vos a participar en la campanya solidària “La música ens cura. Pianos pels hospitals. 

Ja conèixes a Mabel Flores?

La terrassenca Mabel Flores és un dels noms que s’ha guanyat un lloc al panorama de la cançó d’autora actual. La seva música és la confluència de diferents gèneres musicals que transiten entre la música mediterrània, ritmes llatins, aires del sud i el pop, sumats a unes lletres fresques i honestes, escrites generalment des de la crítica social i carregades de força, amb un enfocament senzill i directe. 

Més informació a: mabelflores.com

22:30h

El CORREFOC. Podrem veure imatges d’arxiu del canal Terrassa TV, amb la participació dels Grups de Foc de la ciutat.

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

23:00h

Actuació solidària dins el programa Terrassa Vibra a l’hospital en streaming de DOCTOR PRATS. L’artista terrassenc ens farà un tastet de la seva proposta musical, tot convidant-vos a participar en la campanya solidària “La música ens cura. Pianos pels hospitals.

Ja conèixes a Doctor Prats?

 Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només quatre anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat – Patates amb Peix (2015), Aham Sigah (2016) i Venim de Lluny (2018) – i ja han fet més de 400 concerts.

Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, “Venim de Lluny Tour”, és un dels més potents del panorama musical, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent i on tot el públic n’és partícip.

Més informació a: doctorprats.cat

Diumenge 05

09:45h

SEGUICI DE FESTA MAJOR. El Canal Terrassa TV, amb imatges d’arxiu, retransmetrà el Seguici de la Festa Major del 2019 amb  la corporació municipal encapçalada pel Drac de Terrassa.

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

10:00h

Obertura de l’exposició de la Cultura Popular de la Festa Major al Recinte Firal.

Més informació sobre l’exposició: AQUÍ

11:15h

BALL DE PLAÇA. Es podrà veure a través dels canals oficials l’alcalde i representants de la corporació municipal obrint el tradicional Ball de Plaça que continuarà l’Esbart Egarenc. Enregistrament amb consistori i Esbart en diferents espais emblemàtics de Terrassa.

Tot seguit a través de Canat Terrassa TV, amb imatges d’arxiu, els balls de Nans, Bastoners, Drac, Gegants i l’Àliga.

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

12:00h

TOCADA DE GRALLES, amb les gralleres i grallers de les dues colles de la ciutat, recordant l’Exhibició Castellera  que té lloc cada diumenge de Festa Major.

   En directe per: Instagram Live!

12:30h

EXHIBICIÓ CASTELLERA DE FESTA MAJOR. Podrem veure per Canal Terrassa TV imatges d’arxiu de la diada castellera  de Festa Major 2019

Segueix l’emissió a: Canal Terrassa TV

17:00h

Recital de piano d’Ingrid Cusidó. La pianista terrassenca interpretarà obres de Freixas, Granados i de Falla, en un particular “Homenatge a Josep Freixas i Vivó”, pianista, compositor i antic Director de l’Escola Municipal de Música de Terrassa.

DV 03DS 04DG 05