Informació d’interès

Recorda les mesures

covid-03

Punt lila

Horaris Festa Major 2021

 Els autobusos circularan pels c/ Galileu i Arquimedes del dia 1 al 5 de juliol de 2021

Mobilitat durant la Festa Major

TALLS DE CARRERS

Rambla d’Ègara

Des de la plaça Doré fins al Centre Cultural Terrassa, a l’alçada del carrer d’Arquímedes, el tall durarà tota la Festa Major des de les 23.30 h del dimecres 30 de juny fins a les 6 h del dimarts 6 de juliol.

 

TRANSPORTS PÚBLICS

Autobusos urbans

Totes les línies circularan pels carrers d’Arquímedes i de Galileu a partir del dijous dia 27 de juny i fins al dilluns dia 1 de juliol, realitzant les parades que tenen assignades en aquests carrers d’acord amb el plànol adjunt.

 

Servei de parada intermèdia en horari nocturn

Tmesa realitzarà, en el servei nocturn, parades intermèdies d’acord amb els següents criteris: podran fer ús de les parades intermèdies les dones, menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, s’atendrà la baixada del bus, no la pujada; la baixada s’efectuarà per la porta davantera de l’autobús; la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.

 

Autobusos interurbans

Totes les línies d’autobusos realitzaran parada a l’estació d’autobusos situada a la plaça Doré.

Les línies de Terrassa-Matadepera, Terrassa-Castellbell i el Vilar circularan pels carrer d’Arquímedes i Galileu. La N61 i N66 circularan pel carrer d’Arquímedes. La e2 i la N64 circularan pel carrer de Galileu. Totes aquestes línies faran parada a Doré i Estació dels Catalans.

 

Taxis

La parada de la rambla d’Ègara entre el carrer del Doctor Cabanes i el portal de Sant Roc es trasllada al carrer Columel·la des de les 7 h del dijous 1 de juliol i fins a les 6 h del dimarts 6 de juliol.

També disposeu d’una altra parada davant el Cap Rambla.

 

Aparcaments

Consulteu l’emplaçament dels aparcaments públics al plànol adjunt.

Tots els aparcaments tindran restriccions d’entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directa o indirectament, les vies d’accés i sortida dels aparcaments.

 

Persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d’aparcament podran estacionar a les reserves especials dins els aparcaments públics, a la zona blava sense necessitat d’extreure tiquet i també s’habilitaran tres noves zones d’aparcament a:

– Carrer  d’Indústria (3 places)

– Carrer de Vallhorat (3 places)

– Carrer de l’Infant Martí (3 places)

 

Per moure’t millor…

Utilitza el transport públic, la bicicleta o vés a peu. Fes servir el cotxe  només si és imprescindible per estalviar i per millorar la circulació i la qualitat ambiental de la ciutat. Respecta també les normes de circulació per la seguretat de tothom.

 

A peu

Consulta el plànol que representa el temps de desplaçament aproximat de recorregut a peu entre 32 punts de la ciutat de Terrassa. Descarrega’l a: www.terrassa.cat/pasapas

 

En bicicleta

Consulta la Guia de la bicicleta amb el plànol de la xarxa amb els carrils bici i els itineraris urbans recomanats. Descarrega’l a: www.terrassa.cat/bicicleta

 

+ info de mobilitat

Segueix-nos al twitter @trsmobilitat

Entra al nostre web per informar-te: www.terrassa.cat/mobilitat

Contacte

Casa Soler i Palet:

Horari: De dilluns a divendres de 09 a 14h i de 16:30 a 19h

Telèfon: 937 83 27 11

Correu electrònic: cultura@terrassa.cat