Som un grup de joves del Vallès Occidental, majoritàriament Matadepera i Terrassa, que ja fa 7 anys que toquem junts i portem la nostra música arreu.
Amb la intenció d’escampar la nostra filosofia per tot Catalunya, aquest any hem produït dues noves cançons recordant a tothom com de bonic i feliç és el món. Per fer-ho, hem regalat més de 2000 còpies per les bústies de la nostra ciutat i a tothom amb qui ens hem creuat pel carrer i ens ha somrigut.
Aquest nou treball està produït per en Marc Riera, cantant i productor de Doctor Prats, i consta de dos temes que combinen els ritmes més actuals i frescos amb la nostra essència rumbera. L’experiència prèvia amb el nostre primer disc ‘eiuà’ produït per en Manel Cabello (percussionista amb llarguíssima trajectòria amb Trimelón, La Kinki Beat o Muchachito…) ens ha permès anar encara més enllà.

Volem que un concert sigui una vivència i és per això que el nou format fusiona la música festiva amb un espectacle complet de llum, color i màgia, que tenim moltes ganes de mostrar. El bon rotllo, l’energia, les nostres cançons, les millors versions i la festa conformen un còctel genial que de ben segur us agradarà.
Festes majors com la de Terrassa, Santa Susanna, Tarragona, Solsona, Artés o Cardona ja han gaudit de l’efecte Caipirinhas!
Deixaràs que t’ho expliquin o t’apuntaràs a la festa?

 

Organitza: Casa de la Música Terrassa